Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6015, Badevej 20 C4, Søndervig

Dette charmerende feriehus egner sig godt til et fælles ferieophold for en mindre familie eller et par. Spabadet er et hit både for store og små. Og på de koldere dage kan der tændes op i brændeovnen, hvor jeres firbenede ven, hunden, kan varme sig.

Lyst Ferielejlighed med lukket terrasse

Ferielejligheden er en del af et flerfamiliehus med i alt 4 feriehuse. Hver har 2 etager og sin egen indgang samt en lukket terrasse.

I stueetagen er der et køkken med opvaskemaskine, et badeværelse med tømmespa og en stue med både brændeovn, samt et spise- og TV-hjørne, hvor I kan hygge jer med brætspil og jeres yndlingsserie. De 2 soveværelser med hver deres dobbeltseng er på 1. sal.

På terrassen mod Øst kan I grille eller bare nyde solen på liggestolene. Jeres hund er sikkert hurtig og får sig en ekstra godbid, hvis der falder et lille stykke pølse eller kød ned fra grillen.

Tæt på havet i centrum af Søndervig

Feriehuset på Badevej 20 C 4 ligger kun 250 meter fra havet og direkte i centrum af den hyggelig badeby Sondervig. Herfra er alt inden for gåafstand – hvad end I vil tage ud at spise, handle eller bare har lyst til en tur til stranden. Det vil også være en god afveksling for jeres hund at fange en ny og ukendt fært i den salte luft.

Mange aktivitetsmuligheder i Hvide Sande og Ringkøbing

Vil du se lidt andet end Søndervig, er Hvide Sande eller Ringkøbing et besøg værd.

Ringkøbing er en hyggelig gammel købstad med mange butikker og restaurants og direkte ved Ringkobing Fjord – kun 15 minutters kørsel fra Søndervig.

Også i den gamle fiskerby Hvide Sande er der mange spisemuligheder og forretninger. Måske får I lyst til en sejltur, en fjordsafari eller en fisketur med fiskerbåden? Det er der rig mulighed for her. Mange lystfiskerhjerter slår ekstra hurtigt af spænding, når de ved sluserne i Hvide Sande kan fiske den ene sild op af vandet efter den anden.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 120 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 250 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 2002
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6015 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6015 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022