Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus E4211, Granvej 30, Årgab

Et flot hus i Årgab med god plads og gode faciliteter som varmepumpe og en dejlig lukket terrasse. Huset ligger tæt på Vesterhavet og den skønne hvide sandstrand. Hvide Sande er kun 5 minutter væk i bil. Det er tilladt at medbringe hund.

Et lækkert kvalitetshus i Årgab tæt på Vesterhavet

Et flot feriehus beliggende i Årgab, bygget i en spændende og minimalistisk arkitektur. Huset er rummeligt, der er 3 værelser, 2 badeværelser og en entre mod øst. Køkken og stue er placeret med store vinduespartier mod vest og der er loft til kip. Der er rengøringsvenlige klinkegulve i opholdsrummene og der er gulvvarme. Huset indeholder alle de moderne bekvemmeligheder man forventer i dag, sammenholdt med en skøn beliggenhed.

Et godt isoleret og energibesparende feriehus med varmepumpe

I dette hus kan man nyde komfort året rundt, uden at det er dyrt at opvarme. Varmepumpen producerer gulvvarme til en yderst rimelig pris og sammen med den gode isolering betyder dette et skønt indeklima. Fra stuen er der en skøn udsigt over klitlandskabet mod vest. Nyd den flotte brændeovn efter en lang travetur langs Vesterhavet, det giver fred og ro i sjæl og krop og det er ægte kvalitetsferie på Holmsland Klit.

En god lukket terrasse, som børn og voksne og familiens hund vil nyde

Mod vest er der en skøn lukket terrasse, som er ideel for familier med børn og hund. Fra terrassen kan havets brusen og den skønne friske duft tydeligt høres og fornemmes. Udover den skønne strand ved Vesterhavet er der heller ikke langt til Surfcentret ved Ringkøbing Fjord. Her er der også en særdeles børnevenlig strand, som er perfekt, hvis man har mindre børn med.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 1,383 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2015
Strand: 200 m
Husdyr: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4211 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4211 i kvik søg boksen på forsiden.

22. 10. 2021