Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2221, Bjerregårdsvej 263, Bjerregård

Et hyggelig feriehus i Bjerregård, hvor der er et ekstra soveværelse i husets anneks. Huset er renoveret i 2014 og har hund tilladt og ligger tæt på stranden og Vesterhavet. Indvendigt fremstår huset lyst og venligt og der er praktiske og rengøringsvenlige gulve. 1 hund er tilladt i huset.

Et hyggelig feriehus med 2 sovepladser i anneks – ideelt til teenagere

Dette lyse og hyggelige sommerhus ligger kun 300 meter fra stranden og er funktionelt indrettet. I hovedhuset er der 3 soveværelser med i alt 4 sovepladser og en alkove i stuen til hyggelige stunder med en bog eller lignende. I husets anneks er der 2 yderligere sovepladser – ideelt til teenagere, som ønsker at være lidt sig selv. Annekset kan i de kolde måneder opvarmes ved hjælp af en mobil radiator.

Der er gratis trådløst internet, så man kan holde kontakten med familie og venner. På den åbne og delvist overdækkede terrasse kan man kan slappe af på liggestole eller grillhygge med familien. 1 hund er tilladt i huset.

Mange gode seværdigheder i området udover Vesterhavet

Bjerregård

er et godt udgangspunkt for at udforske det omkringliggende område. Cirka et kvarters kørsel fra huset ligger Bork Vikingehavn, et levende museum lige ved Ringkøbing Fjord, hvor man kan se, hvordan vikingerne levede. Kan du lide fisk, så er havne-og turistbyen Hvide Sande, centret på Holmsland Klit, et godt valg. Her er der gode restauranter og butikker, som sælger frisk fisk fra havet.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,247 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 850 m  
Boligareal: 75 m²
Byggeår: 1980
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2221 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2221 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022