Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus J0282, Klitdalen 95, Houvig

Klar til jeres ferie, højtbeliggende i et smukt lyng- og klitlandskab ligger dette dejlige stråtækte feriehus. Med en fantastisk beliggenhed kun 150 m. fra stranden og Vesterhavet er Klitdalen 95 det perfekte sted til både bade- og afslapningsferie med gåture og wellness i husets spa og sauna.

2 badeværelser, sauna og spa

Med plads til 6 personer og et husdyr på 120m2, er der garanteret god plads til alle. Her er 3 soverum, 2 med gode dobbelt- og 1 værelse med 2 enkeltsenge. For ægte afslapning og velvære er der i husets ene badeværelse både sauna og spa og imens I slapper af, klarer kombi-maskinen tøjvasken, så I ikke behøver bekymre jer om I har medbragt nok håndklæder eller skiftetøj.

Hygge inde og ude med betagende udsigt

Fra den store lyse stue har I en betagende udsigt over klitlandskabet. I stuen er der både varmepumpe samt en dejlig brændeovn, der sikrer en behagelig varme når I hygger med familiespil, en god bog eller sammen ser en film på det store fladskærmsfjernsyn. Huset har parabol og naturligvis trådløst internet.

Køkken/alrummet har gode spisestuemøbler og direkte adgang til den store lækre overdækkede terrasse, hvor udsigten og solen kan nydes ganske ugeneret.

God beliggenhed tæt på stranden

Som næstsidste hus inden fredningslinien ligger huset på Klitdalen 95 ganske uforstyrret på en blind vej. Her er der fred og ro, så du bare kan slappe af og nyde ferielivet med familien. Og da der kun er 150 m. ned til Vesterhavet og den skønne sandstrand, kan du nemt nyde lange gåture langs vandet.

 

 

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 1994
Strand: 150 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J0282 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J0282 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022