Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i0043, Nordsøvej 48, Søndervig

Feriehus med en lukket terrasse og brændeovn tæt på Søndervig centrum. Vesterhavet er kun få minutter fra huset, og familiens hund er velkommen. Der er også en varmepumpe i huset samt et praktisk trælaminatgulv i køkken, stue og i værelserne. Internet er der naturligvis også.

Feriehus med en lukket terrasse og en god brændeovn

Dette feriehus er opført som de klassiske sommerhuse var i Søndervig-området. Huset er løbende vedligeholdt og renoveret. bl.a. har huset de seneste år fået nyt køkken, nye gulve og møbler. Huset fremstår derfor lyst og lækkert, perfekt til en ferie i det jyske!

Ønsker man at være i gåafstand til butikkerne og restauranterne i Søndervig centrum og kun få hundrede meter fra Vesterhavet, så er dette hus et godt valg. Samtidigt ligger huset i et roligt område, hvor børn og hund har masser af plads omkring.

Skønt med et praktisk trælaminatgulv i det det meste af huset

Når man bor i et feriegus tæt på standen, er det skønt med et praktisk og rengøringsvenligt trælaminatgulv, især når man har børn og hund med. Der er flere terrasser til huset, hvor den mod øst er helt lukket og den mod syd er delvist overdækket og lukket. Samtidigt er den delvist afskærmet med en stor glasvæg, som danner læ for vinden, men hvor man stadigvæk føler man er ude i den smukke natur. Et perfekt sted at grille om aftenen.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 650 m  
Boligareal: 72 m²
Byggeår: 1979
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0043 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0043 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022