Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i0161, Nordsøvej 194A, Søndervig

Dette flotte, stråtækte feriehus ligger ca. 800 meter syd for den hyggelige badeby Søndervig. Huset ligger for enden af en blind vej, midt i et utroligt naturskønt område, og med en hel unik udsigt over klitterne, området og ikke mindst over Vesterhavet. Huset byder på moderne komfort og god indretning. Alt i alt en charmerende ferieoase, hvor der er plads til både børn og hund.

Havudsigt fra huset

Feriehuset har utroligt flot udsigt over havet og klitterne, og den kan nydes i alt slags vejr, da udsigten ikke blot er fra husets terrasse, men også fra stuen og spisestuen. Ude imponerer feriehuset med sit flotte stråtag, der smelter sammen med det omkringliggende landskab, og på husets dejlige terrasse  kan du smide dig på de tilhørende liggestole og nyde den fantastiske udsigt, alt imens du slapper af til lyden af havets brusen. Efter en dejlig grillaften på terrassen, og kan I gå op på husets udsigtspunkt, hvor I på bænken kan se én af de mange imponerende solnedgange over Vesterhavet.

Indenfor er huset indrettet med et flot og personligt aftryk. De synlige loftsbjælker er holdt i en mørk farve, som giver et flot modspil til husets ellers moderne indretning. Det søger for en dejlig varme, der indbyder til hygge og rigtig feriestemning. Huset har desuden på et veludstyret køkken, 3 lyse soverum og et dejligt badeværelse, som er blevet totalrenoveret i 2021. Her kan I nyde den skønne sauna og lade batterierne op efter en lang dag i den friske luft. 

Ferie ved Vesterhavet for både store og små

Området omkring Søndervig har utroligt meget at byde på. For dig, som elsker at være i naturen, er der rig mulighed for at gå lange ture i det flotte klitlandskab eller langs vandet. Tager du turen til enten Hvide Sande eller Søndervig kan du og familien vælge imellem et væld af aktiviter. Der er noget for enhver smag og temperament. Uanset om du er til vandski, god mad, fiskestang eller shopping.

 

Læs mere om sommerhus med havudsigt

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 200 m  
Boligareal: 98 m²
Byggeår: 1987
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0161 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0161 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022