Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i0062, Nordsøvej 214, Søndervig

Dette flotte og moderne sommerhus ligger i kort gåafstand til stranden. Huset er med sine tre soverum perfekt til børnefamilien eller en gruppe venner, der holder ferie sammen. Huset er for dig, som gerne vil have et moderne feriehus med mange gode faciliteter og tæt på spændende aktiviter.

Flot, moderne sommerhus med plads til 6 personer

Huset har en flot og moderne indretning med masser af gode, praktiske detaljer, som giver en følelse af luksus på ferien. Efter en lang og aktiv dag ude kan I eksempelvis hoppe en tur i husets spabad eller nyde en lækker middag i spisestuen. De store vinduer, som går fra gulv til loft skaber en flot panorama-udsigt over det omkringliggende landskab og inviterer både lys og naturen indenfor. Huset er praktisk indrettet med klinkegulv og har desuden tre store, lyse soverum og to flotte badeværelser.

Skøn terrasse, hvor I kan nyde ferien

Feriehuset har en dejlig, afskærmet terrasse, som er delvist lukket. Her kan I sidde ugeneret i de dejlige udemøbler og nyde solens stråler og måske en god bog, mens børnene leger. Huset har også en grill, hvor I kan tilberede et lækkert måltid mad.

I gåafstand til stranden – velvære for krop og sjæl

Huset ligger tæt på Vesterhavet og i et enestående naturområde. En vandretur gennem det vilde, tørre hedelandskab med smukke lyngheder er en sand lise for sjælen. Eller hvad med en frisk tur i de brusende bølger, der er velvære for både store og smål? Ved de skønne badestrande ved både Hvide Sande og Søndervig er der plads til alle. Til dig, der vil soppe, dig,der vil surfe eller dig, der bare ville ligge i solen og slappe af.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 300 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2011
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0062 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0062 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022