Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus H0075, Vestklitvej 49, Klegod

Dette flotte, moderniserede feriehus med charmerende stråtag er det ideelle valg for dig, som gerne vil holde ferie tæt på natur, hav og vand. Feriehuset er lyst og venligt indrettet og indeholder alt det, man som feriegæst forventer af et moderne hus.

Flot, moderniseret murstenshus med stråtag og spa

Feriehuset fremstår flot og moderne. Huset har både spa, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er det flotte køkken udstyret med både opvaskemaskine, køleskab med frostboks samt fryser. Altsammen noget, der er med til at gøre feriens praktiske gøremål så nemme for dig som muligt. Ferihuset er med sit flotte stråtag holdt i samme klassiske stil som klitgårdene, der er karakteristiske for området. Det giver huset en dejlig feriestemning, så du kan slappe af og nyde ferien i gode, rolige omgivelser.

Fantastisk område til gåture med børn og hund

Feriehuset har en flot, åben terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Terrassen ligger ud til et flot, naturskønt område. Her er der masser af plads til kvalitetstid med børnene og rum til afslapning med en god bog. Den omkringliggende hede er perfekt til lange vandreture med familien og hunden.

Område med mange seværdigheder og aktiviteter for hele familien

Midt i det smukke landskab og ikke langt fra feriehuset finder du Lyngvig Fyr. Fra fyrets top har du et fantastisk udsyn ud over Vesterhavet og det prægtige omkringliggende klitlandskab. Du kan også gå en tur langs vandet og mærke blæsten i håret, den salte luft i ansigtet og sandet mellem tæerne. Klegod er et dejligt åndehul, hvor du kan slippe hverdagens stress og jag og fylde kroppen med fred og ro.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 4000 m  
Boligareal: 105 m²
Byggeår: 2007
Strand: 900 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H0075 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H0075 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022