Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i0129, Hvidbjergvej 26, Søndervig

Elsker du ferie ved vandet og sand mellem tæerne? Så er ferieområdet mellem Hvide Sande og Søndervig lige noget for dig. Det er også her, du finder dette flotte sommerhus til 6 personer. Huset ligger på Hvidbjergvej ved syd for Søndervig – midt i et dejligt, roligt og fredfyldt ferieområde.

Tid til familien – ude og inde

Husets veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen. Det skaber et stort rum med masser af luft, hvor familien kan være sammen – også selv om I laver forskellige ting. Fra stuen er der udgang til husets udeareal. På en varm sommerdag er det oplagt at åbne døre og vinduer og lade lyden af den danske sommer strømme ind i huset. Husets terrasse er dejligt, afskærmet, så I kan sidde i fred og ro og nyden ferien. Her er der højt til himlen og plads til afslapning og kvalitetstid med familien.

Ægte feriestemning ved Vesterhavet

Området mellem Hvide Sande og Søndervig er kendt for sit barske og uberørte klitlandskab. Her har du det brusende Vesterhav på den ene side og fjorden på den anden. Området byder derfor selvsagt på mange forskellige oplevelser i naturen. For de aktive er der gode gå- og cykelruter rundt i landskabet. For dig, som bare gerne vil slappe af i solen med en god bog, er der gode badestrande langs kysten. Og selvfølgelig den gode terrasse ved huset, som selvfølgelig har gode udemøbler og grill.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,350 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1200 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1996
Strand: 600 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0129 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0129 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022