Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i0142, Fortunavej 7, Søndervig

Et sommerhus fra 70’erne kan noget helt særligt. Det har en sjæl og et arkitektonisk udtryk, som emmer af tidløs kvalitet og feriestemning. Feriehuset på Fortunavej 7 er ingen undtagelse. Tværtimod. Det flotte feriehus er flot moderniseret, så det fremstår både lyst og indbydende.

Utrolig flot beliggenhed tæt ved Vesterhavet og med havkig

Feriehuset er renoveret med omtanke for det naturskønne område, som det er en del af. Den flotte, sortmalede facade smelter smukt i med det omkringliggende landskab. Fra den afskærmede terrasse, kan I sidde uforstyrret og nyde udsigten til det marehalmsklædte landskab og fra grunden har I også havkig. Perfekt til en lækker frokost eller leg i det fri.

Bare 100 meter fra huset ligger det brusende Vesterhav. Her kan I opleve store bølger med hvide skumtoppe og den salte duft af sommer, når solen står højt på himlen. Et sandt ferieparadis hele året rundt.

Masser af aktiviteter i gåafstand

Huset er indrettet med 3, lyse soverum og har plads til 6 personer. I er også velkomne til at tage familiens hund med. Huset ligger i kort gåafstand til Søndervig, hvor der er gode indkøbsmuligheder, sjove aktiviteter, lækre spisesteder og masser af spændende butikker.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,359 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 350 m  
Boligareal: 105 m²
Byggeår: 1972
Strand: 50 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0142 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0142 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022