Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 60136, Peter Malersvej 20, Blåvand

På Peter Malersvej 20 står dette fantastiske nye luksushus klar til en skøn ferie i det yderste vest. Supermoderne indrettet med 4 gode soverum og 2 badeværelser er feriehuset det perfekte valg til ferie med 1 – 2 familier eller til en rigtig hyggelig og bekvem afslapningsferie med kæresten. I får blandt andet en lækker terrasse med udendørs spabad.

8 personers 5+ stjernehus til familieferien med og udespa

Nybygget i 2019 med flotte badeværelser og et moderne køkken med induktionskomfur og opvaskemaskine har dette feriehus alt, hvad hjertet begærer. Her er god plads til hygge og velvære, med mulighed for på kolde dage at tænde op i en hyggespredende brændeovn og nyde nogle fælles timer på den bekvemme sofa foran det store fladskærms-tv.

En helt speciel oplevelse er at tænde op i udespaen og sidde i det varme boblende vand, når mørket falder på og stjernerne kigger frem. Det er ægte luksus.

Udetid med lækre terrasser og naturgrund med legeredskaber

Rundt om feriehuset er der indrettet dejlige terrasseområder, og selv hvis det drypper lidt, behøver I ikke blive inde, da en del af terrassen er overdækket. Peter Malersvej 20 ligger på en dejlig naturgrund, og imens I hygger på terrassen og nyder solen eller tænder op i grillen til lidt lækker aftensmad, kan børnene lege på husets gynger.

Fin beliggenhed i Blåvand med strand, skov, hede og feriebyliv

Fra luksushuset er det nemt at smutte ned til den lange hvide sandstrand og tage en god lang gåtur ud til fyret. Især om efteråret, når blæsten får havet til at vise tænder, er der god mulighed for at finde rav og andre skatte fra havet.

Feriehuset er beliggende i et stille randområde til Blåvand, som er en livlig ferieby med gode spisesteder og shoppingmuligheder. Besøg det fantastiske Tirpitz bunkermuseum eller tag børnene med på en tur i Blåvand Zoo.

Her er masser af muligheder både for smukke natur- og spændende kulturoplevelser for hele familien.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 550 m  
Boligareal: 150 m²
Byggeår: 2019
Strand: 800 m
Hunde: Nej



Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60136 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60136 i kvik søg boksen på forsiden.

18. 08. 2022