Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i0190, Nordsøvej 244, Søndervig

På Nordsøvej ved Søndervig ligger dette dejlige feriehus. Huset er indbegrebet af dansk sommerhusferie. Det oser af charme af charme, personlighed og plads til nærvær. Huset fremstår velholdt, er blevet renoveret i 2020 og har en skøn, lys indretning. Alt I skal bruge til en sommerhusferie midt i den vestjyske natur.

Skønt feriehus til 5 personer med dejlig terrasse

Særligt husets terrasse er værd at fremhæve. Den flotte træterrasse er omkranset af et flot stakit, som skaber en hyggelig oase i uderummet. En del af terrassen er desuden overvækket. Det betyder, at I kan sidde ude lidt længere om aftenen, når duggen er faldet – og selv på en lun regnvejrsdag er det muligt at nyde frokosten i det fri.

Nyd tiden med familien

Fra terrassen kan I gå ind i husets stue. Her er der højt til loftet og synlige loftsbjælker. Du får dermed en fornemmelsen af at være i et rigtigt sommerhus. Indretningen er hyggelig og personlig, og det skaber varme. Udover en dejlig sofagruppe har stuen en brændeovn, der hjælper med opvarmningen, og en lille hyggelig alkove, som er perfekt til afslapning på langs med en god bog – eller måske en lille hyggekrog til børnene.

Søndervig – dejlig badeby ved Vesterhavet

Nordsøvej ligger lidt syd for Søndervig. Nordsøvej er placeret i rolige omgivelser, midt i den flotte vestjyske natur. Her er du i kort afstand til spændende butikker, bowling og badeland – og et væld af andre aktiviteter for hele familien.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 92 m²
Byggeår: 1985
Strand: 400 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0190 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i0190 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 01. 2022