Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus D3837, Tornbjerrevej 6, Haurvig

Dette lille sommerhus til 5 personer sætter rammerne for en hyggelig ferie med smuk natur, så langt øjet rækker. Indretningen er indbydende og personlig med lyse farver og fine detaljer, og fra terrassen er der udsigt hele vejen til fjorden. Hundene er også hjerteligt velkomne her.

Hyggelig ferieatmosfære og masser af familietid

Sommerhuset på Tornbjerrevej 6 er indrettet til 5 personer (og 2 hunde). Så snart I træder indenfor, vil I blive budt varmt velkommen af de lyse farver og små, personlige dekorationer, som tilsammen skaber en hyggelig og imødekommende ferieatmosfære.

Husets hjerte er det åbne fællesrum, hvor stue og køkken er forbundet, og her er der lagt op til mange hyggelige stunder i familiens selskab. I sofahjørnet kan I smide fødderne opad med en god bog og en varm kop kaffe, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, og efter aftensmaden kan I tage en runde kortspil rundt om spisebordet..

Indretningen omfatter både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig internetforbindelse, og I kommer bestemt ikke til at mangle noget her.

Fjordudsigt fra terrassen og alt inden for rækkevidde

På den åbne terrasse står havemøbler og liggestole klar, så I kan sætte jer udenfor på de solrige dage. Herfra har I udsigt til fjorden og de åbne marker, og på de rigtig skønne sommerdage kan I drikke morgenkaffen ved havebordet i morgensolens skær.

Selv om I bor på fjordsiden, er der heller ikke langt til det brusende Vesterhav. En rask gåtur eller få minutters kørsel skiller jer fra stranden og havet, og her er der hele året rundt noget nyt at opleve.

Den charmerende fiskerby Hvide Sande ligger heller ikke langt væk, og de hyggelige butikker, restauranter og caféer venter kun på et besøg fra jer.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 64 m²
Byggeår: 1996
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3837 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3837 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022