Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6501, Lodbergsvej 275, Søndervig

Pr. På en central beliggenhed i Søndervig ligger dette skønne feriehus. Sommerhuset er flot og lækkert indrettet med mange spændende detaljer – blandt andet en lækker spa, der forkæler med masser af afslapning. Det strandnære sommerhus på Lodbergsvej 275 har desuden en dejlige udestue og flotte terrasser samt et saunahus, hvor I rigtigt kan få opåladet batterierne. Op til 2 hunde er også velkomne på jeres ferie i feriehuset.

Flot, hyggelig indretning – spa på badeværelse

Sommerhuset på Lodbergsvej 275 er løbende blevet moderniseret, senest i 2015, og det fremstår derfor yderst moderne. Her vil I opleve en smagfuld indretning og en skøn ferieatmosfære, som I vil føle jer godt tilpas i, så snart I træder indenfor.

Feriehuset er indrettet med 4 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nattesøvn og blive klar til de kommende feriedage. 2 af soveværelserne har en dobbeltseng hver, og de resterende 2 soveværelser er indrettet med 2 enkeltsenge hver. Ét af soveværelserne har desuden eget gæstetoilet.

Udover gæstetoilettet er der også et badeværelse i sommerhuset. På badeværelset kan I nyde godt af gulvvarmen, så I ikke fryser fødderne. Her finder I også den skønne spa, hvor I kan læne jer godt tilbage i det boblende vand og slappe helt af.

I det store alrum, hvor køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse, er rammerne sat for mange skønne feriestunder i godt selskab, hvor brændeovnen spreder dejlig varme og god stemning. Fra alrummet kan I også gå ud i den dejlige udestue, som I kan benytte året rundt.

Gode terrasser med havemøbler, liggestole og grill samt saunahus

Omkring feriehuset er der flere gode terrasser, hvor I kan tilbringe jeres feriedage. Der står både havemøbler og liggestole på terrassen, som I kan finde jer til rette i, når I skal nyde de varme feriedage i solen. Her finder I også et af husets highlights i form af at saunahus, som er placeret på terrassen. 

De lune ferieaftener kan I også tilbringe på terrassen, hvor I kan tænde op i grillen og stege nogle lækre bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til. Mens I sidder på terrassen, kan I høre lyden af bølgernes brusen i baggrunden.

Skønt område for store og små

Søndervig er et skønt område at holde ferie i for både store og små. Fra sommerhuset har I kun 200 meter til det skønne Vesterhav, og I kan nå dertil på kort tid til fods, når I trænger til en frisk dukkert eller en lang gåtur langs stranden.

Sommerhuset på Lodbergsvej 275 har en så central beliggenhed, at bil ikke er nødvendig under jeres ophold, da indkøb, shopping, byens restauranter og Vesterhavet alt sammen er tæt på og inden for gåafstand.

Pr. 1/1-23 bliver der opsat et vildmarksbad i sommerhuset.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 150 m²
Byggeår: 1986
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6501 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6501 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022