Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2270, Bilbergsvej 1, Bjerregård

Skønt kvalitetshus kun ca. 10 minutters gang fra Vesterhavet. Det er moderne indrettet og har gode faciliteter såsom sauna, spabad og varmepumpe til rådighed. Det er bygget på en læfyldt grund, så I kan få mest mulig ud af de gode terrasser, hvoraf den ene er lukket.

Flot kvalitetshus, hvor du bare kan slappe af og nyde ferien

Da feriehuset blev bygget og indrettet, blev der i stor grad lagt vægt på både kvalitet og æstetik, så her har du altså et virkeligt skønt feriehus.

Det er godt isoleret, og der er blevet indstalleret en varmepumpe, som tilsammen giver lavere udgifter til opvarmningen. Derudover kan du tænde op i brændeovnen, som med sin knitren og levende flammer giver en hyggelig stemning.

Sommerhuset på Bilbergsvej 1 har plads til 6 personer, som kan fordele sig på de 3 rummelige soveværelser. Det ene soveærelse er indrettet med 2 enkeltsenge, mens der er dobbeltsenge på de sidste.

Dejlig lukket terrasse samt læfyldt grund

Feriehuset har en dejlig beliggenhed, hvor du mod øst har træer og buskads, der giver både læ og privatliv, så du uforstyrret kan sidde ude på terrasserne.

Derudover er den ene terrasse lukket, så du bare kan læne dig tilbage og nyde solens varmer og den friske luft uden at skulle bekymre dig om, at småbørn går på opdagelse alene. Ved sommerhuset er der bordtennis, så der kan afholdes spændende turneringer med hele familien.

Dagen kan afsluttes med en lækker grillmiddag på terrassen, mens solen går ned i det fjerne.

Skøn beliggenhed i attraktivt område

Området Bjerregård er attraktivt for mange familier, da det er roligt og emmer af feriestemning. Derudover er der ikke langt til Vesterhavet, der er stier til vandre- og cykelture lige omkring feriehuset, og Hvide Sande, hvor du har et stort og godt udvalg af butikker og restauranter, er kun ca. 15 minutter væk i bil.

Fra sommerhuset er der kun 400 meter til Ringkøbing Fjord, som især er populær blandt lystfiskere og vandsportsentusiaster.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,030 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1500 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 2015
Strand: 800 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2270 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2270 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022