Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6661, Krogen 1, Houvig

Leder I efter det perfekte sted til en lækker afslapningsferie ved Vesterhavet, så er Krogen 1 i Houvig det rigtige for jer. Det i 2018 nyrenoverede hus er enkelt udstyret, men med alt det vigtige til en skøn ferie ved havet. En særlig luksus er det store vinduesparti og den dejlige afskærmede terrasse med udsigt over det næsten endeløse naturområde.

Ægte feriehusstemning i flot natur

Køkkenalrummet og stuen udgør en skøn helhed, et dejligt rum til fællesskab og hygge med hele familien. Hjemkommet fra en dejlig lang gåtur ved stranden kan I tænde op i brændeovnen og hygge med familiespil eller en bog.

Her er 3 soverum; 2 med enkeltsenge og et med enkelt- og køjeseng. Her er god plads også til børnefamilierne og børnene kan få deres eget værelse.

Gennem de store stuevinduer strømmer lyset ind og på klare nætter kan I fra sofaen kigge stjerner. Fra det dejligt rummelige køkken har I udsigt til det store naturområde. At huset er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler er dejligt praktisk, måske især for børnefamilien og alle kan glædes over en god stabil internetforbindelse

Stor naturgrund tæt på havet

Nyd morgenkaffen og solopgangen fra husets østvendte terrasse. Her har I en fantastisk udsigt over Vestkystens naturområder, marker og enge. Da I sidder i læ for vestvinden, kan I nemt holde lange, hyggelige grillaftener – hvor børnene kan lege på den store grund imens mor og far tryller lækre retter over grillkullene.

Beliggenheden er fin, der er ikke langt til feriebyen Søndervig. Her er der spændene butikker og mange gode muligheder for sjov med børnene. Den smukke gamle handelsby Ringkøbing er heller ikke langt væk, her er der masser af spisesteder og restauranter. Hvad med en familiedyst i minigolf ved Adventure Golf i Ringkøbing?!

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår:
Strand: 200 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6661 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6661 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022