Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2299, Bilbergsvej 31, Bjerregård

I dette velholdte poolsommerhus kan du nyde en afslappende ferie med familien. Det er hyggeligt indrettet, og på det ene værelse har du et ekstra tv med dvd-afspiller, hvor børnene kan hygge sig med en god film. Det er tilladt at medbringe op til 2 hunde i sommerhuset.

Velholdt feriehus med swimmingpool, spa og sauna til en sjov ferie med familien

Feriehuset til 9 personer er renoveret i 2021 og er indrettet med en dejlig poolafdeling med rutsjebane, der indbyder til sjov og leg for hele familien. Børnene vil med sikkerhed elske at boltre sig i swimmingpoolen og spaens varme bobler, mens de voksne sikkert vil nyde at slappe af i spaen og saunaen om aftenen.

Resten af feriehuset er rummeligt og indbydende indrettet, så I sammen kan hygge jer med at lave mad, spille spil eller bare slappe af. Opholsrummet er indrettet med en fin brændeovn, som spreder varme og ekstra hygge til jeres ferie. Her er også en varmepumpe, som I med fordel kan bruge.

De 9 sovepladser fordeler sig på 5 soverum, hvor af der findes dobbeltsenge på de 3 af dem. På de sidste værelser er der hhv. 1 og 2 enkeltsenge.

Der er 2 badeværesler i sommerhuset – begge med gulvvarme.

Skøn beliggenhed tæt på fjord og hav, så du rigtig kan nyde den vestjyske natur

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund med gynge og sandkasse. Dagen kan I nyde på den lukkede og delvist overdækkede terrasse, hvor I kan afslutte med et lækkert grillmåltid. Terrassen er delvist overdækket, så I kan nyde aftenen fuldt ud – også i lidt regn. Her er desuden en lille og hyggelig vestvendt terrasse ved indgangspartiet.

Feriehuset på Bilbergsvej 31 har en dejlig beliggenhed med Vesterhavet indenfor gåafstand, så du her kan nyde dejlige, friske gåture langs vandet. Derudover er der adgang til Ringkøbing Fjord gennem Jeppesvej, som ligger lige overfor Bilbergsvej. Her er naturen meget smuk, og mere rolig og idyllisk end ved Vesterhavet.

Derudover er der ikke langt til Hvide Sande, som er en hyggelig havneby, der på grund af sin autentiske atmosfære på havnene tiltrækker mange feriegæster, der gerne vil opleve, når fiskekutterne kommer ind med friske fisk. Der er naturligvis også gode butikker og flere spisesteder.

Du er velkommen til at tage hunden med på ferien her, men p.ga. allergi er det desværre ikke muligt at medbringe katte i huset.

Hus info 2022

Soverum: 5  
Grundareal: 2,013 m²  
Sovepladser: 9  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 149 m²
Byggeår: 1993
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2299 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2299 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022