Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus J6326, Regnspovedalen 3, Houvig

Et feriehus i Houvig med sauna, lukket terrasse og et praktisk redskabsrum. Huset er perfekt til en familie med børn og hund, da det ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet. Feriehuset er veludstyret, har 2 badeværelser og sauna på det store bad.

Et godt feriehus med sauna og en lukket terrasse

Et nyere feriehus i Houvig med en hyggelig og indbydende indretning. Der er praktiske og rengøringsvenlige gulve, hvide vægge og træloft til kip, så her mærker du en ægte feriehusstemning i huset. Der er terrasse på 3 sider af huset. Mod øst er den helt lukket og mod vest er den delvist afskærmet, beliggende mellem huset og redskabsrummet. Huset er veludstyret og for børn, der medbringer egen spillekonsol, er der mulighed for at tilslutte denne i et af værelserne, hvor der er et ekstra fladskærms-TV.

Et stort redskabsrum hvis man har medbragte cykler med

Har man cykler med på ferie er det store redskabsrum perfekt til opbevaring af disse. Området byder på mange muligheder for både motionister og cyklister med både børn og hund. Feriehuset er beliggende lige overfor områdets 27-hullers helårs golfbane, hvor man kombinerer den vidunderlige havluft fra Vesterhavet med motion og hygge. Søndervig er kun ca. 5 minutter væk i bil, og her er der gode muligheder for indkøb og restauranter.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,160 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 250 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 2008
Strand: 450 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6326 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6326 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022