Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6353, Hafavej 8, Søndervig

Et charmerende feriehus, renoveret i 2019 med en central beliggenhed kun ca. 500 meter fra Søndervig centrum og 250 meter fra Vesterhavet. Huset er ideelt til et par eller en mindre familie, som ønsker at tilbringe deres ferie i et sommerhus, hvor nyt møder gammelt. Der er en hyggelig udestue mod syd, gode rummelige soveværelser og en lukket terrasse mod sydøst og en mod nordøst. 2 hunde er tilladt.

Et charmerende feriehus med en central beliggenhed tæt på by og hav

Et autentisk og hyggeligt feriehus tæt på Søndervig centrum og få minutters gang til Vesterhavet. Der er blevet bygget til feriehuset af flere omgange. Seneste store renovering var i 2019. Der blev lavet en tilbygning med loft til kip, hvori der er køkken samt rummelig entre. Med kogeøen med barstole i centrum af køkkenet kan hele familien være med, når der skal kokkereres spændende feriemåltider.

De mange vinduer i køkken og stue sørger ikke kun for et godt lysindfald, men også en skøn udsigt til ferielandet. Der er flere udgange til terrasserne – både i opholdsrummet og i de to rummelige soveværelser, hvor I desuden finder god skabsplads til jeres tøj m.m.

Fra tilbygning er der udgang til 40m2 skøn lukket terrasse/gård, hvor I har udsigt til nordvest og dermed kan opleve de fantastiske solnedgange vestkysten byder på.

Et perfekt hus til et par eller mindre familier – evt. med hund

Sommerhuset har praktiske og rengøringsvenlige overflader, og de to lukkede terrasser er gode og praktiske, især hvis I har hund med. Og især terrassen mod nordøst er skøn, da I her er helt jer selv, og I kan endda tydeligt fornemme lyden fra Vesterhavet og den skønne duft.

Selvom I kun er få minutters gang fra Søndervig centrum, er der særdeles roligt netop omkring huset, hvilket gør, at dette feriehus er et godt valg for den familie, som ønsker ro, men samtidigt mulighed for at gå ind i byen og spise uden brug af bil.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,250 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 111 m²
Byggeår: 1953
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6353 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6353 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022