Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6044, Molsvej 3, Søndervig

Feriehuset danner de skønneste rammer om en dejlig ferie for dig og din familie eller venner. Der er gode terrasser, så du kan sidde ude og nyde naturen og den friske havluft – start feriedagene med morgenmad på østterrassen og slut af med grillaftener, mens solen går ned bag klitterne i vest.

Energibesparende feriehus i topklasse – så du kan nyde ferien på Vestkysten, når den er allerbedst

I feriehuset er der lagt vægt på både kvalitet og funktionalitet, og det er rummeligt indrettet, så du har god plads.

Der er lavet to soveafdelinger, så du har et soverum og det store badeværelse med sauna og spabad i den ene ende af huset, og to soverum, et badeværelse og en praktisk baggang med håndvask i den anden. Sådan en rumfordeling er helt perfekt, hvis børnene skal have en afdeling for sig selv, eller hvis du holder ferie med vennerne.

Midt i feriehuset er der lavet køkken, spiseafdeling og stue i et stort rum, så det er nemt for familien at samles, hvad enten det er over madlavningen, brætspil eller en god film. Og pga. den energibesparende luft-til-vand varmepumpe er de energieudgifter lavt.

Dejlig beliggenhed på en naturgrund tæt på Søndervig centrum

Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund, hvor du er langt fra hverdagens gøremål og høje tempo. Her kan du bare læne dig godt tilbage og nyde roen og naturen.

Derudover kommer du til at bo tæt Søndervig, som er en rigtig hyggelig badeby, der hvert år tiltrækker mange besøgende. Blandt andet fordi du her har et godt supermarked, spændende butikker, sjove aktiviteter og gode spisesteder.

Kort afstand til en af Danmarks bedste strande

Fra feriehuset har du kun en god gåtur ned til stranden, hvor du kan nyde lange gåture langs vandet, flotte solnedgange og leg med børnene. Der er intet mere beroligende end lyden af de salte bølger, duften af den friske havluft, følelsen af frihed og hvide sandstrande så lang øjet rækker.

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2015
Strand: 350 m
Husdyr: Ja, max 1

Gratis ydelser 2020


- Gratis slutrengøring incl. vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Ekstra barneseng
- Ekstra barnestol (Antal 1)
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6044 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6044 i kvik søg boksen på forsiden.

10. 07. 2020