Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus K6367, Klitrosevej 14, Lodbjerg Hede

Et ganske fint, velholdt og velindrettet feriehus med både spabad og sauna. Feriehuset er beliggende i rolige omgivelser for enden af en lukket vej med læ og med en god terrasse.

Hyggeligt feriehus beliggende i fredfyldt område

Feriehuset er ideelt til familien der søger ro og fred, men alligvel ønsker at være i en behagelig afstand til både Søndervig og Vesterhavet.

Dejlig indretning og sommerhusstemning

Huset tilbyder en god rumopdeling, en stor dejlig stue med lyse trævægge og et stort vinduesparti mod vest. Trægulvene, der skaber den rigtige afslappende sommerhusstemning, giver en god kontrast til den moderne indretning.

Desuden er der er 3 gode værelser, et godt køkken, hvorfra der er åbent til stuen, og et rigtig dejligt badeværelse med spabad og sauna.

Roen kan nydes i hele huset. Mens børnene hygger sig på den skønne hems, hvor der er fladskærm og DVD-afspiller, kan de voksne slappe af i sofaen med en kop kaffe eller et godt glas vin.

Overdækket terrasse og beach volleybane

Fra den overdækkede terrasse kan du nyde børnene spille beach volley på den store beach volleybane, eller bare lege og bygge sandslotte i den kæmpe sandkasse. Grunden er ugeneret og ideel til familien der ønsker fred og ro.

Fra huset er der få kilometer ind til Søndervig centrum, og Vesterhavet ligger under 2 km fra huset så alt er indenfor rækkevidde.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,500 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2500 m  
Boligareal: 96 m²
Byggeår: 2005
Strand: 1700 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6367 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6367 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022