Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 60141, Gl. Skolevej 9, Blåvand

Dette luksussommerhus fra 2019 med swimmingpool, stor 7-personers spa, sauna, udespa, 3 badeværelser og et lækkert aktivitetsrum står klar til jeres hyggelige, fælles afslapningsferie. Her i det nybyggede område på Gl. Skolevej i Blåvand er der hele året rundt den skønneste feriestemning med plads til og muligheder for masser af aktiviteter for op til 12 personer.

Stilfuldt poolhus med 3 badeværelser, sauna og udespa

Med op til 12 personer kan I fra dette stilfulde feriehus tage på oplevelse i det yderste vest. Her står der 6 soveværelser og 3 moderne badeværelser til jeres rådighed, og det egner sig således perfekt både til den store familie eller til ferien med 6 par. Det moderne hus er indrettet med gode senge, Smart Tv i alle rum og et multirum lydsystem i fællesområderne.

Sommerhusets swimmingpool og aktivitetsrummet med pool-bord, bordfodbold og elektronisk dart med mobil-app giver de bedste forudsætninger for masser af fælles sjov og hygge, og når der skal slappes af, behøver I bare at tænde op i sauna for absolut wellness-feeling. Specielt hyggeligt er det, at tænde op i den udendørs spa og ligge i det varme boblende vand og tælle stjernerne på nattehimlen.

Med en beliggenhed ikke langt fra den skønne hvide børnevenlige sandstrand og samtidigt nær Blåvands centrum, er Gl. Skolevej 9 det perfekte udgangspunkt for mange skønne feriedage. Med den korte afstand til både strand og centrum er det ingen sag at nå en morgenrunde på stranden, før rundstykkerne til familiens morgenbord hentes hos bageren.

Stor terrasse og legeredskaber

Hyg jer på én af de store overdækkede terrasser med solbadning og skønne aftener med grillmad. Imens nogle slapper af med en bog på husets liggestole, hopper børnene og de barnlige sjæle måske på trampolinen eller man hygger med de mindste i sandkassen og på gyngerne.

Blåvand er en rigtig dejlig og populær ferieby beliggende ved det yderste vest som del af Naturpark Vesterhavet og grænsende op til Nationalpark Vadehav. Den livlige ferieby Blåvand med både kulturtilbud og masser af indkøbsmuligheder ligger midt i den smukkeste natur med kilometer lange flade sandstrande, klitter, lynghede og skov.

 

Hus info 2022

Soverum: 6  
Grundareal: 950 m²  
Sovepladser:   
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 260 m²
Byggeår: 2019
Strand: 950 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60141 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60141 i kvik søg boksen på forsiden.

18. 08. 2022