Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus A1306, Beautyvej 24, Bjerregård

Et flot kvalitetshus i Bjerregård med en fantastisk beliggenhed i 1. klitrække og en smuk udsigt til klitlandskabet. Der er store og flotte vinduespartier mod vest, som giver fornemmelsen af at du bor midt i den vidunderlige natur. En udsøgt klitgrund med det brusende Vesterhav som nærmeste nabo.

Et lækkert kvalitetshus med en fremragende beliggenhed og udendørsbruser

Et flot og indbydende feriehus beliggende på en helt unik klitgrund i Bjerregård. Sommerhuset er placeret på grunden, så udsigten fra køkken og stue bliver bedst muligt. På den måde får du fornemmelsen af at bo midt i denne smukke natur. Og med brændeovnen knitrende i baggrunden og en kop varm kakao, kan du nyde ægte ferie på Holmsland Klit.

Der er praktiske gulve overalt, et flot loft til kip, som sammen med de store vinduer, giver et flot lys i feriehuset.

Der er to gode badeværelser, hvor der er sauna med 3 bænke i det ene. Udebruseren giver en frisk afkøling om sommeren, når dagene er varme eller sanden skylles af fødderne.

Udsigten fra både stue og terrasse er bedre end de fleste steder

Når du bor i første klitrække, som i dette sommerhus, bliver du nærmest ét med naturen. De bølgende marehalmsklædte klitter og det fredede hedeareal mod syd er ren helse for sjælen. Og du har næsten altid mulighed for at opholde dig på terrassen, idet den strækker sig hele vejen rundt om feriehuset. Fra terrassen er både duften og lyden af Vesterhavet en vanedannende oplevelse – ikke mærkeligt, at mange vender tilbage hertil år efter år.

En tur til Hvide Sande er altid et hit for både børn og voksne, da du her kan nyde en tur på restaurant eller fiske i slusen. Udendørs bruseren kan benyttes fra ca. april til november.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,681 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2300 m  
Boligareal: 108 m²
Byggeår: 2016
Strand: 100 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer A1306 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer A1306 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022