Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus K6526, Rørsangervej 37, Lodbjerg Hede

Hyggeligt og velholdt feriehus, der også løbende er blevet sat i stand, så det fremstår lyst og flot – og ikke mindst egnet til en dejlig ferie med familien eller i tosomhed. Her er alt det, du lige skal bruge til en ferie med afslapning, frisk luft, gåture og meget meget mere.

Feriehuset har et anneks med sauna og baderum

Feriehuset er godt indrettet og helt perfekt til en ferie, hvor afslapning, samvær og kvalitetstid er nøgleordene.

Det lyse åbne køkken og spiseafdelingen indbyder til fælles madlavning, lange samtaler og måske hygge med et godt glas vin sammen med. Og når du rigtig trænger til slappe af, kan du sætte dig godt tilrette i stuen og se en god film eller læse en spændende bog, mens ilden i brændeovnen knitrer i baggrunden.

Derudover har du et anneks, hvor der både er sauna og et badeværelse – her kan du rigtig slappe af efter en frisk gåtur ved stranden.

Feriehuset ligger på en dejlig afskærmet naturgrund

Feriehuset ligger i et roligt område, hvor de skønne naturgrunde er godt afskærmet af buske og træer. Derfor har du gode læmuligheder ved feriehuset, og du kan bare være dig selv og nyde ferien i fred og ro.

Samtidig er der ikke så langt til Vesterhavet. Så du går ikke glip af de gode gåture langs stranden eller de friske badeture, når det er rigtig varmt.

Du har heller ikke langt til Søndervig – den populære badeby – der summer af liv og feriehygge. Her er der flere aktiviteter, butikker og spisesteder at opleve.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,300 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 2300 m  
Boligareal: 81 m²
Byggeår: 1977
Strand: 1600 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6526 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6526 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022