Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus G5071, Anker Eskildsens Vej 18, Nr. Lyngvig

Feriehuset har en dejlig beliggenhed tæt på både Hvide Sande og Søndervig – de to populære vesthavsbyer, der emmer af hygge og feriestemning. Fra feriehuset kan du nyde den smukke, rolige natur ned mod fjorden.

Nyd feriehuset og dets gode indretning

Feriehuset er rigtig dejligt indrettet, så der er plads til hygge og samvær med familien. Midt i feriehuset har du spiseafdelingen, hvor I ikke kun kan samles omkring måltiderne, men også til sjove spilleaftener eller planlægningen af feriens udflugter.

Herfra der er åben forbindelse til køkkenet og den hyggelige stue, hvor der også kan slappes af med en god film eller bog.

Her kan du slappe af i saunaen

I feriehuset har du to dejlige badeværelser. Og på det ene indbyder saunaen til afslapning og selvforkælelse – måske efter en dejlig lang gåtur i den smukke natur og friske luft.

Den lukkede terrasse indbyder til grillhygge

Ved feriehuset har du også en dejlig terrasse, så du kan sidde ude og nyde området. Og da terrassen er sydvendt, kan du på de gode sommerdage nyde mange solskinstimer her.

Terrassen er også lukket af, så hvis du har hunden eller småbørn med, kan de sagtens opholde sig på terrassen uden større opsyn.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,749 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 4000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2016
Strand: 1350 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5071 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5071 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 08. 2022