Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i6527, Holdvej 24, Søndervig

Den spændende arkitektur og opbygning er lavet med omtanke for beliggenheden – nemlig så feriehuset passer flot ind i landskabet og så du får mest mulig ud af den smukke natur. Derudover er det flot, lyst og rummeligt indrettet, så du har god plads til en hyggelig og afslappende familieferie.

Feriehuset er rummeligt indrettet og fyldt med gode detaljer – udebruser

Feriehuset er mere rummeligt end mange andre feriehuse, så du her har god plads. Især det flotte, nedsænkede opholdsrum med det åbne køkken og den hyggelige stue giver plads til samvær og hygge under ferien.

Men det er dog også muligt at trække sig lidt tilbage – enten i de gode soverum eller på hemsene, som især børn og teenagere er glade for.

Dertil har feriehuset også et rigtig dejligt badeværelse, hvor der også er adgang til en infrarød sauna. Her kan du sætte dig godt til rette og slappe af efter en frisk tur ved stranden.

Ved feriehuset har du også et anneks med ekstra toilet og udendørsbruser. Den udendørs bruser er især ideel efter en tur i saunaen – eller efter en strandtur, hvor du har nydt at gå med bare tæer i sandet.

Den gode beliggenhed giver dig kort vej til stranden

Feriehuset ligger lige ud til klitterne, så når du vil ned og nyde Vesterhavet og den gode sandstrand, er du kun en god gåtur gennem klitterne derfra.

Klitlandskabet danner også en flot baggrund og udsigt fra feriehuset og dets terrasser – en udsigt du nok især vil nyde på de hyggelige grillaftener.

Fra feriehuset har du også kort vej til Søndervig. Her finder du mange spændende butikker og gode spisesteder.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 7,848 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 106 m²
Byggeår: 2016
Strand: 150 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6527 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6527 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022