Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i6677, Hafavej 22, Søndervig

På Hafavej 22 i Søndervig ligger denne drøm af et feriehus. Det nyopførte (2019) hus er stilfuldt indrettet med et skandinavisk touch,og blandt de lækre faciliteter er både en sauna og et vildmarksbad! Prikken over i’et er husets skønne beliggenhed kun 200 meter fra Vesterhavet og i gåafstand til centrum. Hunden er også velkommen!

Afslapning og wellness i stor stil i stilfulde omgivelser

Det luksuriøse feriehus rummer med sine 121 kvadratmeter plads til 8 personer, og her er alt, hvad feriehjertet begærer. Den skandinavisk-inspirerede indretning er både stilfuld og hyggelig, og I vil hurtigt falde til i de skønne ferieomgivelser.

Der er lagt stor vægt på, at I skal få en god ferie med masser af mulighed for at koble af; både på sofaen foran den knitrende brændeovn, i den varme sauna eller i det boblende vildmarksbad på terrassen med udsyn til det smukke klitlandskab.

Også de praktiske faciliteter er helt i top. Feriehuset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og der er 2 badeværelser, så I slipper for de lange toiletkøer.

Fantastisk beliggenhed i gåafstand til havet og centrum

På de varme sommerdage kan I slappe af på terrassen, som både er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Har I brug for lidt afveksling fra terrassedagene, er der masser af muligheder lige i nærheden.

Vesterhavet ligger kun 200 meter fra huset, og en hyggelig gåtur gennem klitterne bringer jer helt ned til vandkanten og de brusende bølger. I Søndervigs centrum ligger masser af fine butikker og spisesteder, og her er der også en direkte strandopgang fra Badevej. Desuden er der også fitnesscenter, bowling, minigolf og tennis ved aktivitetscentret Beach Bowl.

Her vil I uden tvivl få en helt fantastisk ferie med dem, I holder af!

Hus info 2020

Soverum: 4  
Grundareal: 1,245 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 121 m²
Byggeår: 2019
Strand: 200 m
Husdyr: Ja, max 1

Gratis ydelser 2020


- Gratis slutrengøring incl. vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6677 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6677 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 06. 2020