Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus B2499, Julianevej 178, Bjerregård

På Julianevej 178 i Bjerregårds klitbeklædte ferielandskab ligger dette femstjernede feriehus og venter på jer. Det lyse og lækre indre er godt udstyret med egen sauna, aktivitetsrum og en lynhurtig internetforbindelse – og med en fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra stranden, får I hele feriepakken her!

Stilfuld indretning med sauna og aktivitetsrum

Fra første øjekast vil I blive mødt af den stilfulde indretning, som understreger feriehusets femstjernede bedømmelse. Fra ende til anden er sommerhuset lyst og lækkert indrettet, og med et areal på 120 m² er der mere end god plads til 6 personer.

Her er der virkelig lagt vægt på, at I skal føle jer godt tilpas og kan nyde ferien fra start. Afslapningen og feriehyggen er garanteret med sommerhusets egen sauna, ligesom brændeovnen sørger for god varme og hyggelig stemning efter en lang feriedag ude i den friske havluft.

I det veludstyrede køkken finder I blandt andet en Kitchen Aid køkkenmaskine og en Nespresso maskine. Og mens I slapper af på sofaen med en friskbrygget kop kaffe, kan børnene og de barnlige sjæle få lov at slå sig løs i det fine aktivitetsrum, der både er indrettet med billardbord og fladskærm, hvor medbragte spillekonsoller kan tilsluttes.

Skal der streames film på Netflix eller måske arbejdes en smule i løbet af ferien, kan I roligt tage alle jeres computere og iPad’s med. Feriehuset har nemlig en lynhurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Skønne terrasser og kun 100 meter til havet

Det er ikke kun indenfor, at sommerhuset byder på lækre omgivelser. Udenfor får I tre skønne terrasser, så I kan følge solen dagen lang. Den ene af terrasserne er endda lukket, så børnene kan få lov til at lege frit, mens I slapper af med en god bog i liggestolene.

Fra terrassen kan I høre de brusende bølger kalde på jer, og kun 100 meter væk finder I den fantastiske sandstrand. Tag en kølig dukkert på en varm sommerdag, eller gå en tur i den friske blæst, mens efterårsvinden sætter havet i oprør.

Rund dagen godt af med et lækkert feriemåltid på grillen. Rundt om havebordet kan I samles og få dagens sidste solstråler med, mens I nyder maden og snakker dagens nye oplevelser igennem.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,500 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1300 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2017
Strand: 100 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2499 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2499 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 08. 2022