Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2514, Julianevej 24, Bjerregård

På Julianevej 22 A finder I dette flotte, lyse sommerhus, som kun ligger 800 meter fra stranden. Sommerhuset råder over en lukket terrasse, vaskemaskine og opvaskemaskine – helt perfekt til familier med småbørn og hundeejere.

Nyd ferien i dette lyse og hyggelige sommerhus

De lyse trævægge og de mange vinduer medvirker til, at rummene kommer til at virke større og mere rummelige. Feriehusets hjerte er det åbne køkken- og stueområde, som er ideelt til både fælles madlavning og samvær med de nærmeste.

I sommerhuset er der plads til op til 7 personer, og også de sidste familiemedlemmer – hundene – er mere end velkomne. Der står altså intet i vejen for en dejlig ferie med hele familien.

Med den gratis’ internetforbindelse kan I straks dele jeres oplevelser og feriebilleder med dem derhjemme.

Skøn lukket terrasse og rig mulighed for at nyde solen

Gennem stueområdet kommer I ud på den fine træterrasse, hvor både havemøbler og grill står klar til jer. Da en del af terrassen er lukket, kan både børnene og hundene få lov at lege frit, uden I behøver at være bekymre jer om, at de udforsker terrænet på egen hånd.

Vil I hellere nyde det gode vejr på stranden, er der kun en lille gåtur på 800 meter hertil. Her kan I slappe af til lyden af bølgerne, der bryder i vandkanten, mens børnene bygger sandslotte eller samler muslinger.

Den lille købmand i Bjerregård kan også hurtigt nås til fods, og her kan I både købe frisk brød til morgenbordet eller lidt lækkert til grillen om aftenen.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,280 m²  
Sovepladser: 7  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 70 m²
Byggeår: 1979
Strand: 800 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2514 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2514 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022