Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus D3479, Laust Diges Vej 9, Haurvig

Dette hyggelige sommerhus på Laust Diges Vej 9 er beliggende på en rolig naturgrund for enden af en lille stikvej. Feriehuset har 4 sovepladser og er ideelt til en mindre familie med hund.

Rigtig sommerhusstemning med brændeovn og sauna

Den gode indretning og den fantastiske udsigt til fjord og det skønne landskab skaber den helt rette sommerhusstemning. Der er 2 soveværelser i sommerhuset, begge med dobbeltsenge og gulvtæppe. Badeværelset er udstyret med bruseniche, vaskemaskine og sauna. Her kan I slappe af og nyde varmen efter en god dag på stranden.

I køkkenet finder I både køleskab, fryseboks, mikroovn og opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med den lyse og indbydende stue, der er indrettet med hyggelig alkove, brændeovn, sofa, gyngestol samt et fladskærms-TV, en DVD, radio m/CD-afspiller. I kan også benytte jer af internettet i sommerhuset, som er gratis.

Dejlig terrasse med plads til hyggelige stunder

Terrassen er placeret mod syd med en god afskærmning, så I kan sidde i læ og nyde solen eller de dejlige grillaftener. Terrassen strækker sig øst om huset, hvor der findes en sandkasse samt et gyngestativ på den skønne naturgrund. Her kan de yngste lege, mens I nyder en kop kaffe i det gode vejr.

Smukke naturoplevelser og byliv

Feriehuset ligger ud til et fredet naturområde, hvilket ikke alene giver en smuk baggrund, men også rolige omgivelser til ferien. Vesterhavsruten, der snor sig fra Søndervig til Nymindegab, giver rig mulighed for gå- eller cykelture. Hvide Sande ligger ikke langt fra sommerhuset, hvor der er gode spisesteder og mulighed for at shoppe i de små butikker.

Er man lystfisker, kan man fiske ved slusen enten i havet eller i Ringkøbing fjord. Yderligere byder Hvide Sande på gode muligheder for wind- og kitesurfing.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,250 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 7500 m  
Boligareal: 60 m²
Byggeår: 1992
Strand: 900 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3479 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3479 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022