Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2987, Sigfred Jensens Vej 21, Bjerregård

Er du til ferie med afslapning, råhygge og strandbesøg? Så er dette feriehus på Sigfred Jensens Vej 21 i det populære feriehusområde Bjerregård måske det rette? Perfekt til par eller den lille familie med 1 barn. Købmand, legeplads og det fascinerende Vesterhav med de brede sandstrande ligger alt sammen i gå-afstand og i hele området er der rig mulighed for gode ferieoplevelser med både cykel og bil.

Indretning med fokus på samvær og kvalitetstid

Et typisk feriehus, hvor husets hjerte er den kombinerede stue – spisestue med åben køkkenafdeling. Her er det muligt at være sammen, når der laves mad, ses film eller spilles spil. Er vejret bedst til ophold inden døre, kan du tænde op i brændeovnen og hygge dig med en god bog foran den knitrende ild.

Lyst og praktisk indrettet med 2 soverum, bad og gang. I det ene soverum er der en dobbeltseng og det andet er med en køjeseng.

Nyd solens rytme fra terrasserne

Men det er ikke kun indenfor, at feriehuset indbyder til hygge med familien. Udenfor har du nemlig to gode terrasser, hvor du kan nyde ferielivet og den friske luft.

Terrassen i syd er især god på solskinsdagene, og den er også godt afskærmet, så du kan sidde lidt i læ. Her kan I nyde en veltilberedt grillmiddag – måske friskfanget fisk – alt imens I ser solen forsvinde bag klitterne og farve himlen orangerød.

På den nordlige terrasse kan I sidde lidt mere uforstyrrede. Her finder I også fiskerensepladsen, hvor I kan rense de friskfangede fisk, inden de skal på grillen.

Den skønne havepavillonen forlænger sommeren

Vest for feriehuset finder I en lille havepavillonen. Her har I mulighed for at nyde naturen, selvom vinden er lidt skarp, og derfor er den helt perfekt i for- og efteråret.

Pavillonen er omkranset af buske og træer, så I kan sidde helt i fred og ro og nyde den lille oase.

Nyd det vilde Vesterhav

Når den danske sommer er bedst, kan I lade jer afkøle i de salte bølger og den friske havbrise. Området er især populært, da det ligger helt tæt på Vesterhavet, hvis gode sandstrand indbyder til gåture langs vandet hele året rundt.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 400 m  
Boligareal: 54 m²
Byggeår: 1977
Strand: 900 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2987 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2987 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022