Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i6573, Nordsøvej 418, Søndervig

Feriehuset har en dejlig beliggenhed ud til fredningslinjen. Og på de østvendte terrasser, hvor der ofte også er læ, kan du nyde solen og den friske luft. Centrum af Søndervig er kun ca. 15 minutters gang fra feriehuset, og her finder du masser af butikker, spisesteder og aktiviteter.

Feriehus med god beliggenhed tæt på Vesterhavet og centrum

I dette feriehus kan man bo helt ud til fredningslinjen og dermed få minutters gang fra Vesterhavet. Samtidigt er der kun en rask travetur til Søndervig centrum. Alternativt kan man benytte det gode stisystem, hvis man har cykel med. Så i dette hus har med det bedste af begge verdener her på Holmsland Klit, nemlig byen og havet. Har man børn eller hund med er mulighederne mange.

Nyd udsigten fra en skøn udestue mod vest

Mod vest er husets udestue placeret og her kan man nyde solnedgangen og det smukke klitlandskab. Der er tre værelser i huset, så man kan fordele sig som ønsket. Huset er lyst indrettet og fremstår mere moderne end husets alder.

I området finder man mange attraktioner, den årlige Sandskulpturfestival er et must for mange gennem sommeren. Men den friske havduft er grunden til at de fleste vender tilbage, den er vanedannende.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,400 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 1500 m  
Boligareal: 62 m²
Byggeår: 1933
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6573 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6573 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022