Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60143, Strandparken 22, Blåvand

Den perfekte ramme om jeres ferie ved Vesterhavet – her er den. I dette smukke feriehus i Blåvand har I muligheden for med op til 8 personer at holde en skøn ferie i et luksushus med kun 150 m til den skønneste badestrand. Indenfor på Strandparken 22 er der masser af plads til sjov og hygge med både aktivitetsrum og stort wellnessbadeværelse, og familiens hund må også være med.

Billard i aktivitetsrum og 2 badeværelser, sauna og spa

Huser, der er opført i 2018, er smart og moderne indrettet med store panoramaruder fra spisestuen og masser af dejligt lysindfald. De 4 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge, åbner op for muligheden for at holde familieferie med hele flokken eller ferie sammen med vennefamilien eller bedsteforældrene. Med 2 badeværelser, vaskemaskine og tørretumbler er ferien altid afslappet.

I det moderne køkken kan I nemt trylle lækre feriemåltider, som kan nydes ved det store spisebord. For ekstra hyggestemning sørger den uundværlige brændeovn. Der er masser af plads til leg og hygge i det store aktivitetsrum, og med 2 fladskærm-fjernsyn er familiefreden sikret.  Når vinden suser udenfor og havet viser tænder, så er det tid til rigtigt at forkæle sig selv inden døre. Tænd op i husets spa og den store sauna og nyd jeres helt private wellness-oase.

Skøn terrasse og exceptionel beliggenhed

En dejlig overdækket og afskærmet terrasse lokker jer udenfor, så snart solen titter frem. Så er det tid til at slappe af på de bekvemme liggestole og tanke masser af lys imens I nyder lyden og duften af Vesterhav. Skulle det blive for varmt, så er det bare at gribe håndklædet og løbe ned og tage en forfriskende dukkert i det blågrønne vand.

Strandparken 22 er en fantastisk beliggenhed, tæt på hav og natur men stadig med indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Når der skal shoppes eller feriekøkkenet skal forblive koldt, så er der rigeligt med muligheder i gåafstand. I Blåvand ligger det fantastiske Tirpizt museum, som er mere end et besøg værd, ligesom det er super hyggeligt at tilbringe dagen med børnene i Blåvand Zoo.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,663 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 100 m  
Boligareal: 136 m²
Byggeår: 2018
Strand: 150 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60143 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60143 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022