Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2630, Humlegårdsvej 38, Bjerregård

Dette feriehus på Humlegårdsvej 38 i Bjerregård er et perfekte feriehus til dig, der trænger til en pause fra hverdagens gøremål. Her har du nemlig mulighed for at nyde forfriskende gåture på stranden, grillaftener med afsluttende tur i vildmarksbadet på terrassen og ren råhygge med bl.a. spa og sauna.

Feriehygge ved brændeovnen og wellness med sauna og spa

Feriehusets hyggelige og lidt traditionelle stil får det til at emme af hygge, intimitet og nærvær, der er med til at skabe den helt rette atmosfære til ferien.

Her er der plads til at være sammen og slappe af med hinanden, hvilket giver fornyet energi til hverdagen.

Og hvis du trænger til lidt ekstra selvforkælelse, kan du nyde et par afslappende stunder i den varme sauna eller boblende spa.

Nyd området og de skønne aftener fra vildmarksbadet

Ved feriehuset har du en rigtig dejlig indhegnet terrasse, hvor hele familien kan hygge sig sammen og hvor familiens firbenede ven kan løbe frit. Her er en sandkasse til de mindste, og lige ved siden af terrassen er der også opstillet gynger.

Da terrassen er sydvendt, vil du på de gode solskinsdage kunne nyde mange dejlige timer. Slut dagen af med en dejlig veltilberedt grillmiddag på terrassen og og hop derefter en tur i vildmarksbadet – og nyd Vesterhavsluften, mens I ser solen gå ned over klitterne.

Bjerregård – det perfekte område for børnefamilier og hundeelskere

Sommerhuset her i Bjerregård på Humlegårdsvej 38 ligger i et dejligt roligt område, ikke langt fra stranden. Området er perfekt til ture langs stranden eller i det skønne klitlandskab. Her er plads til afslapning og leg for alle – børn og hunde. Nyd dagene på stranden og byg flotte sandslotte eller flyv med drage – kun fantasien sætter grænser.

Tag cyklerne med – eller lej dem her – og nyd cykelstierne i området. Med cykelstierne kommer I let rundt til masser af seværdigheder – tag f.eks. en tur til Bork Vikingehavn – eller besøg Bork Legeland. Jeres børn vil elske det. 

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 2,550 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 95 m²
Byggeår: 1997
Strand: 500 m
Husdyr: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2630 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2630 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 06. 2021