Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus H5687, Kræ Degns Vej 23, Klegod

Kun 500 meter fra det brusende Vesterhav finder I dette hyggelige sommerhus til 4 personer. Det velindrettede hus har med sine mange små detaljer – og den klassiske brændeovn – en helt speciel charme over sig, og med 2 hunde tilladt behøver ingen familiemedlemmer at blive hjemme.

Ægte sommerhusferie med brændeovn

Det lille sommerhus på Kræ Degns Vej 23 er helt ideelt til den lille familie eller en romantisk parferie i det vestjyske. De lyse farver og loftet i kip gør omgivelserne rummelige og imødekommende, og de mange små detaljer i indretningen tilfører huset en helt speciel charme.

Det kombinerede køkken og stuerum er husets hjerte og bliver familiens mødested. Her kan I nyde det gode selskab med lækre feriemiddage, kortspil ved spisebordet og hyggelige aftener på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Hemsen er perfekt til børnene, og derudover er der 2 gode soverum. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, og I får også en vaskemaskine, så ungernes tøj hurtigt kan blive rent igen efter en dag med leg i naturen.

Nyd naturen på terrassen eller tag en tur til havet

På terrassen kan I nyde naturen og den salte havluft, og når solen for alvor varmer, kan I slappe af på ægte charter-manér i husets liggestole. Der står også en grill til rådighed, så I kan tilberede en lækker bøf på en lun sommeraften.

Det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk, og en kort gåtur gennem klitlandskabet bringer jer helt ned til vandkanten og den kilometerlange sandstrand, hvor børnene og hundene kan tumle i sandet. Stranden indbyder både til afslapning og lange gåture langs vandet.

Den nærmeste indkøbsmulighed finder I et par minutters kørsel fra huset. Her ligger feriebyen Søndervig, som byder på shopping og spas med sine gode butikker, spisesteder og aktivitetstilbud.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 67 m²
Byggeår: 1974
Strand: 500 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5687 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5687 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022