Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6688, Nordsøvej 462, Søndervig

Kan I godt lide luksus, og vil I gerne bo i gåafstand til både havet og byen? Så er Nordsøvej 462 den perfekte ferieadresse til jer! Det nyopførte hus (2019) er stilfuldt indrettet med lækre faciliteter – heriblandt sauna og spabad -, og den fantastiske beliggenhed få minutters gang fra havet og kort vej fra Søndervigs centrum er prikken over i’et.

Rummeligt luksushus med sauna og spabad

Det luksuriøse feriehus råder over i alt 120 kvadratmeter, og der er god plads til familien på 6 personer. De lyse farver og det stilfulde interiør sætter den helt rigtige feriestemning, og I vil hurtigt falde godt til i de flotte og rummelige omgivelser.

Store vinduespartier åbner huset endnu mere op, og det er især tilfældet i det store køkkenalrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Her er der lagt op til masser af samvær og hyggelige stunder foran den knitrende brændeovn.

Huset er praktisk indrettet med 2 badeværelser, det ene med tilgang fra et af soveværelserne og det andet med et lækkert spabad. I skuret udenfor finder I desuden husets sauna, som byder på god varme på selv de koldeste feriedage.

Gode terrasser og fantastisk beliggenhed

Rundt om huset finder I mange gode kroge, hvor I kan sidde og nyde solen og den friske havluft. Der er både åbne, afskærmede og overdækkede dele af terrassen, så der er noget for enhver smag, og der er selvfølgelig sørget for både havemøbler, liggestole og grill.

Beliggenheden er helt perfekt til en ferie ved Vesterhavet. I kommer til at bo midt i det lyngklædte klitlandskab med kun 450 meter til stranden og de brusende bølger, som ligegyldigt årstid, vind og vejr bestemt er et besøg værd.

Også Søndervigs hyggelige bymidte ligger inden for gåafstand. Her finder I gode spisesteder, spændende butikker, souvenirshop og aktivitetscentret Beach Bowl, hvor I blandt andet kan bowle, spille minigolf, dyrke fitness eller tage et slag tennis.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 900 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2019
Strand: 450 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6688 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6688 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022