Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6707, Lodbergsvej 277, Søndervig

Kun 200 m fra havet, ligger dette flotte spritnye 5-stjernet feriehus flot placeret. Vestkysten er det helt rigtige tilflugtssted, til en helt mindeværdig ferie. I kan nyde naturens mange ansigter og I har Vesterhavet på tæt hånd. Husets skønne beliggenhed inddrager til mange gåture/løbeture langs den flotte strand.

Brændeovn og rolige omgivelser

Velkommen til Søndervig. – Vi er kommet indenfor i dette spritnye feriehus på Lodbjergsvej 277, der ligger på en flot naturgrund med en skøn udsigt.

Når I træder ind i huset, vil I for alvor kunne mærke ferieroen sænke sig. Alt er lyst og lækkert og har loft til kip. Huset er også udstyret med et lækkert lyst køkken med diverse hvidevarer, som gør det let for jer at kunne holde ferie uden stress og jag. Sæt tingene i opvaskemaskinen og lad den arbejde for jer, imens I smutter en tur til stranden og nyder den friske luft. 

Til aften kan I få tændt op i grillen og skænket et glas rødvin og smide jer i den store sofa. Brændeovnen er med til at sætte den helt rigtige stemning med de varme gløder og den unikke udsigt, udover den flotte naturgrund.

Lys og moderne indretning

Feriehuset er indrettet med 3 soverum og 1 badeværelse med bruseniece. Udover opvaskemaskinen, som er med til at afhjælpe de nødvendige opgaver, er der i huset også installeret vaskemaskine og tørretumbler, samt en energisparende varmepumpe.

Kort afstand til spændende aktiviteter

Selve feriebyen Søndervig har et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Byen byder udover de smukke omgivelser med tæt på strand og naturområder også på shopping, golf og restauranter. Inde i Søndervig ligger Beach Bowl, som har legeland til børnene, bowling baner mm.

Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing er alle gode byer med både shopping muligheder, fiskeri, svømmehal og gode restauranter.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 600 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 91 m²
Byggeår: 2019
Strand: 200 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6707 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6707 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022