Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus D3898, Baunebjergvej 68, Haurvig

Her i Haurvig, på Baunebjergvej 68, finder I dette hyggelige feriehus, som er renoveret i 2021. Sommerhuset ligger lige ud til det fredede hedeområde imellem Haurvig og Årgab, og med kun 500 meter til det fascinerende Vesterhav og ca. 400 meter til Ringkøbing Fjord, er her alle muligheder for spændende spadsereture og aktiv ferie.

Lyst feriehus med loft til kip og brændeovn

Dette hyggelige træferiehus har et dejligt åbent og lyst opholdsrum med køkkenafdeling og spiseplads. Køkkenafdelingen er bl.a. med opvaskemaskine og der er åbent ind til stuen, så du også er en del af selskabet, selv hvis du står i køkkenet og laver mad.

Opholdsrummet er med synlige bjælker og med loft, der går op i kip. På de køligere dage kan I tænde op i brændeovnen og hygge jer i sofaen. I kan med fordel også bruge den energibesparende varmpumpe til at holde temperaturen i rummet behagelig.

Sommerhuset er til 4 personer, fordelt på 2 værelser, hvoraf det ene er med en dobbeltseng og det andet er med køjeseng. Derudover er der et anneks med en dobbeltseng, hvis familiens teenagere hellere vil sove der.

Nyd solnedgangen og hør havets brusen

Bo midt i klitlandskabet og nyd solens stråler på de 2 store terrasser rundt om sommerhuset. Der er både afskærmede og åbne terrasser, og man vil altid kunne finde en læ-krog, hvor man kan nyde frokosten eller grill-middagen. Den sydvestvendte terrasse er desuden delvist overdækket. Ultimativ hygge må da være en grill-aften på terrassen med solnedgangen og Vesterhavets brusen i baggrunden. Fra sommerhuset har I 500 meter til stranden.
Området her i Hauvig og på hele Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet, – og I kan nemt tage en cykeltur til f.eks. Hvide Sande, som altid er et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø. Besøget i den hyggelige havneby kan også byde på fiskeriauktion, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,269 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 62 m²
Byggeår: 1971
Strand: 500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3898 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3898 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022