Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Hus i6714, Nordsøvej 112B, Søndervig

Hold ferie i smukke rammer i det naturskønne Søndervig. På Nordsøvej 112 b ligger dette lækre moderne feriehus klar, med både badeværelse og gæste-wc egner det sig supert både til familieferien eller en hyggeuge med jeres vennepar.

Nyt moderne feriehus med god beliggenhed

Her er et skønt hus med alle vigtige ingredienser til en god ferie. Huset, der er bygget i 2018, er lyst og moderne indrettet med et lækkert stor fællesrum og 4 gode soverum med dobbeltsenge (2x180x200 og 2x140x200). Det smarte køkken indbyder til hygge med fællesskab omkring madlavningen, om man selv rører i gryden eller har åbnet en flaske vin og holder kokken med selskab siddende på en barstol ved køkkenøen. For god og økonomisk varme sørger husets varmepumpe.

Især på den kolde årstid kommer husets sauna til sin ret, måske endda til at varme den ene eller anden vinterbader op efter en tur i Vesterhavets bølger – eller bare efter en god lang gåtur på stranden, der faktisk kun ligger 300 meter fra huset. Badeværelset har naturligvis gulvvarme og på gæstetoilettet befinder står både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Solbadning og grillhygge på terrassen

Så snart solen titter frem er det terrassetid. På Nordsøvej 112b har I en dejlig stor syd-vestvendt terrasse som egner sig super til lange dage med solbadning og afslapning på de nye solvogne og til fælles hygge omkring grillen om aftenen.

Huset ligger på en dejlig naturgrund med kun 300 meter til havet, så bare grib håndklædet og smut ned og få en frisk dukkert. Også indkøb er en nem sag, der kan ordnes til fods. Den nærmeste købmand befinder sig kun 700 meter væk, så det er bare en frisk morgentur, så er der friske rundstykker på bordet.

Søndervig – alt i et

Ferietid i Søndervig er skøn. Søndervig er en dejlig ferieby i naturskønne oplevelser: her er der ro og plads til hygge, men samtidig har I her spisesteder, fortovscafeer og mulighed for at shoppe og for at få en masse gode oplevelser fx i aktivitetscenteret eller en tur til sandskulpturfestivallen.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,240 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 2018
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6714 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6714 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022