Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6723, Sneppedalen 1, Houvig

Her er et rigtig hyggeligt og renoveret feriehus i naturskønt område. Huset er velindrettet og her er plads til udfoldelse både inde og ude. Det er velholdt med nyere køkken og flot trælaminatgulv i alle opholdsrum. I dette hus er jeres hund også hjertens velkommen.

Hyggeligt og charmerende feriehus

Kom med indenfor – vi byder velkommen på Sneppedalen 1 i Houvig. Her, beliggende på en flot naturgrund på 1588 m² og med kun 500 m til havet, ligger dette dejlige renoverede (2019) feriehus.

Huset er til 6 personer og er særdeles velindrettet med stort køkken/alrum og stue. Huset har hele 2 badeværelser med gulvvarme, så har I teenageren med på ferie, behøver I ikke at vente. Desuden er huset indrettet med 3 soverum og køkkenet har opvaskemaskine, så lad maskinen gøre arbejdet i mens I kan holde ferie.

I den ene ende af stuen, er brændeovnen med til at skabe den helt perfekte stemning. Imens I slænger jer i sofaen og kigger på gløderne i brændeovnen med et godt glas vin i hånden, kan de store børn sidde og spille spil ved bordet. Fra stuen er der direkte adgang til den skønne overdækkede terrasse, hvor I kan nyde den friske og rolige natur helt tæt på – og alt efter vind og vejr, har I mulighed for at søge om på den læfyldte terrasse mod øst, som også egner sig perfekt til morgenkaffen.

Desuden er der i huset installeret en energibesparende varmepumpe.

Houvig – tæt på strand og by

Houvig er et kuperet naturskønt område, beliggende tæt på både Houvig strand og Søndervig. I kan nyde den fredfyldte natur, med en gåtur langs havet eller i klitterne, men stadig søge ind mod Søndervig, hvor I kan shoppe, spise og hygge. Houvig byder også på en økologisk gårdbutik med masser af specialiteter.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,588 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 105 m²
Byggeår: 1975
Strand: 600 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6723 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6723 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022