Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 50021, Risvej 8, Vejers Strand

De 4 soverum med gode brede senge gør dette lækre hus på Risvej 8 til det perfekte valg for den lidt større familie, som måske medbringer bedsteforældre. Men det er også super egnet til vennepar, som gerne vil tilbringe en ferie i sammen i smukke omgivelser.  Roligt, men centralt beliggende i Vejers er huset for jer, som gerne vil bo bedre, have ro og samtidigt nemt kunne tage turen til Vejers lange hvide sandstrand eller til indkøbs- og spisestederne til fods.

Spa, gæste-wc og hygge med brændeovn

Stilfuldt indrettet med masser af gode bekvemme siddemuligheder indbyder Risvej 8 til en dejlig ferie for op til 8 personer. Det store smukke fællesrum med det store moderne køkken er lyst og venligt indrettet og det har store vinduespartier for smuk udsigt og godt lysindfald. Om aftenen, når mørket falder på, så sørger en brændeovn for en hyggelig stemning.

Hemsen er stor og lys og det perfekte tilbagetrækningssted for teenagere, som på en regnvejrsdag gerne vil gemme sig et øjeblik med deres computere, eller børn, der gerne vil have lov til at tømme legetøjskassen ud på gulvet og fordybe sig i legen uden at de voksne forstyrrer dem.

Ægte ferie er, når man kan sove godt, og i dette feriehus har I muligheden for god nattesøvn i 4 gode soverum, hvoraf 3 er med dobbelt- og det sidste er indrettet med 2 enkeltsenge. For total afslapning har I desuden mulighed for at tænde op og lade jer varme igennem i husets spa.

Tæt på strand og indkøb

Vejers Strand er det perfekte sted for jer, der gerne vil have det hele. En uendelig lang hvid sandstrand, klitter, masser af lynghede og skov til gåture. Dertil en lille by med spisesteder og indkøbsmuligheder. Fra jeres hus på Risvej 8 er det hele indenfor kort gåafstand. Her kan I starte dagen med en smuk tur ned til stranden, måske finde lidt skatte, som havet har efterladt over natten, og på hjemvejen kan I hente friskt morgenbrød fra byens bager – det er ægte ferie.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,500 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 200 m  
Boligareal: 140 m²
Byggeår: 2014
Strand: 350 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50021 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50021 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022