Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2844, Bjerregårdsvej 277, Bjerregård

Vil du have et rigtig hyggeligt og velholdt feriehus i træ, hvor I kan nyde hinanden, den skønne natur og rigtig feriehusstemning i et dejligt område, så er dette sommerhus helt sikkert noget for dig og familien.Feriehuset på Bjerregårdsvej 277 byder plads til 6 personer samt 1 hund. Til stranden er der blot 400 meter, hvor I kan nyde en varm sommerdag.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Kom inden for i sommerhuset, her er lyst og hyggeligt, dejlig brændeovn der sørger for hyggen på de kolde dage, og et åbent veludstyret køkken der er samlingspunktet, når hele familien laver mad i fællesskab. Stuen er indrettet med et smart-tv med indbygget chromecast.

De 6 sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser, hvoraf der er 2 med dobbeltsenge. På det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge.

Sommerhuset har desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at vaske lidt tøj under ferien.

Lukket terrasse til hund og børn

Udenfor er der en dejlig lukket terrasse der er et hit for hund og de små børn. Rundt om sommerhuset er der flere gode terrasser, hvor der kan findes sol eller læ, og kun 400m fra feriehuset ligger det smukke Vesterhav. Dagen kan sluttes af med et lækkert grillmåltid på en lun sommeraften.

Bjerregård til naturelskere

Bjerregård er ideelt hvis du ønsker en rolig og hyggelig ferie, hvor naturoplevelserne er i højsædet. Her er smuk natur, så langt øjet rækker, og du er altid tæt på det brusende Vesterhav med den skønne sandstrand. Området er forbundet af et godt stisystem, som indbyder til lange gåture i den friske havluft.

Det kan også anbefales at besøge havnebyen Hvide Sande, hvor I har mulighed for at købe friskfanget fisk. Her finder I desuden et væld af lokale butikker, caféer og rastauranter.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1100 m  
Boligareal: 73 m²
Byggeår: 1975
Strand: 400 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2844 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2844 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022