Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus C3910, Sommervej 3, Skodbjerge

Denne perle af et feriehus på Sommervej 3 vil med sin flotte indretning og høje kvalitet opfylde enhver feriegæsts drømme. De 120  kvadratmeter byder op til 8 gæster velkomne, og blandt husets faciliteter finder I en sauna og en fantastisk, overdækket terrasse. Beliggenheden er skøn; midt i det vestjyske klitlandskab og med blot 200 meter til stranden!

Kvalitetsbevidst indretning med sauna

Det femstjernede feriehus i Skodbjerge er først opført i 2019. Lyse vægge og lofter indrammer de velindrettede rum, og store vinduespartier sørger for et skønt lysindfald – og ikke mindst et godt udsyn til den omkringliggende natur.

Husets hjerte er det rummelige opholdsrum bestående af både stue og køkkenalrum. Derudover består huset af fire velindrettede soveværelser, det ene med direkte indgang til et af husets 2 badeværelser.

På det ene badeværelse gemmer sig en ekstra wellnesshemmelighed. Her er der nemlig adgang til husets sauna, som er det perfekte sted at koble af og tanke nye kræfter efter en dejlig feriedag ude i den friske luft.

Fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra Vesterhavet

Med til feriehuset hører en terrasse med overdækning, så I kan nyde den smukke natur i al slags vejr. Havemøbler og liggestole står til rådighed, når solen melder sin ankomst, og med husets grill er der mulighed for at tilberede aftensmaden under åben himmel og spise ude i den gyldne aftensol.

Kun 200 meter – og få minutters gang – skiller jer fra den hvide sandstrand, der på de solrige sommerdage giver caribiske associationer. Her kan der bades og soles i timevis, og selv på de kølige efterårs- og vinterdage er der intet mere forfriskende end en gåtur langs vandkanten.

I Bjerregård finder I den nærmeste købmand, og cirka 10 minutters kørsel væk ligger den lille ferieby Hvide Sande, som byder på shopping, god mad, lækre softice og unikke oplevelser i det autentiske havnemiljø.

 

Hus info 2020

Soverum: 4  
Grundareal: 4,217 m²  
Sovepladser:   
Indkøb: 4500 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2020
Strand: 200 m
Husdyr: Nej

Gratis ydelser 2020


- Gratis slutrengøring incl. vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer C3910 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer C3910 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 08. 2020