Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 50023, Risvej 45, Vejers Strand

Dette fantastiske feriehus til 6 personer er helt ideelt til en familieferie lidt ud over det sædvanlige. Det rummelige feriehjem er lyst og åbent indrettet med stor vægt på ‘hyggen’, og luksuriøse faciliteter i form af sauna og udendørs spabad er prikken over i’et. Beliggenheden i Vejers Strand er både naturskøn og kort vej fra havet, og huset byder på god plads både udendørs og indendørs.

Stilrent og hyggeligt indrettet med sauna

Det skønne feriehus på Risvej 45 byder på 108 stilrene og rummelige kvadratmeter til den næste familieferie. Der er stort fokus på åbenhed og hygge med lyse farver, lækre møbler og store vinduer, der giver et herligt lysindfald og udsyn til Vejers’ grønne natur.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, der samler køkken, spiseafdeling og stue i ét og fungerer som samlingspunkt for hele familien. I det veludstyrede køkken er der plads til, at I kan samles om madlavningen. De mange små siddekroge giver mulighed for at koble af med en god bog og en varm kop kaffe.

I får et stort badeværelse og yderligere et gæstetoilet, begge med gulvvarme. Fra badeværelset er der desuden adgang til husets skønne sauna, som helt sikkert vil blive et hit blandt de wellnessglade gæster.

Stor terrasse med udendørs spabad og 500 meter til havet

Med til feriehuset hører et skønt udeareal. Den lukkede terrasse går hele vejen rundt om huset, og der er mere end god plads til at hive havemøblerne og liggestolene frem på en varm sommerdag. Den grønne natur omgiver huset og tilsætter ferien ekstra idyl.

Der er god grund til at pakke badetøjet med, ligegyldigt hvornår på året I holder ferie. På den store terrasse står nemlig et lækkert udendørs spa og en gasgrill.

Til bilen er der en carport, så der er mulighed for at parkere i skyggen. Desuden er der et redskabsrum, hvor I kan deponere jeres cykler osv.

Både Vesterhavet og Vejers Strands hyggelige bymidte ligger få minutters gang fra huset, og der er gode muligheder for at gå på opdagelse i det vestjyske landskab.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,007 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 108 m²
Byggeår: 1999
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50023 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50023 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022