Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60157, Hedetoftvej 130, Blåvand

Dette charmerende sommerhus i Blåvand er en drøm for både naturelskerne og de wellnessglade feriegæster. I indretningen er der stort fokus på komfort, og det store badeværelse er udstyret med både spabad, sauna og gulvvarme. Beliggenheden er skøn, i den nordlige del af Blåvand, med en stor åben hede som nabo!

Komfort, hygge, wellness og samvær

Det fine træsommerhus på Hedetoftvej 130 rummer med sine 98 kvadratmeter plads til 6 personer. Lyse farver pryder vægge og lofter, møblementet er udvalgt med stort fokus på komfort, og overalt i huset hersker en hyggelig og afslappende feriestemning.

Der er masser af mulighed for at slappe af og tanke nye kræfter på ferien. I stuen kan I slænge jer på sofaen med en god bog og en varm kop kaffe, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, og på det store badeværelse – med gulvvarme – kan I forkæle jer selv ekstra i husets sauna og spabad.

Det åbne opholdsrum med integreret køkken sætter rammerne for en ferie i samværets tegn, og med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i huset får I endnu mere tid til at nyde tiden sammen, mens hverdagens hjælpere tager sig af de huslige pligter.

Overdækket terrasse og smuk natur i nabolaget

Rundt om huset går en skøn terrasse med et overdækket stykke, hvor I altid kan finde en plads i solen – eller i skyggen, hvis det bliver for varmt på sommerdagene. Der er både havemøbler og liggestole, så I kan nyde de solrige dage, og med husets grill kan I forberede en lækker middag i aftensolen.

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i udkanten af den nordlige del af Blåvand lige ved siden af et stort åbent hedeområde, hvor I kan gå lange ture og udforske den vestjyske natur på nært hold. 

Blåvands livlige bymidte ligger kun små 10 minutters gang fra huset, og her finder I et hav af underholdningstilbud for både store og små. Den kilometerlange sandstrand byder desuden på imponerende naturoplevelser hele året rundt.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,645 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 98 m²
Byggeår: 1990
Strand: 2100 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60157 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60157 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 08. 2022