Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus H5092, Opstrupsvej 69, Klegod

På den smukke og særegne klittange, Holmsland Klit, står dette dejlige hus klar til din ferie med familien eller venneparret. Det stilfuldt indrettede hus kan med sine 3 soverum, en dejlig hems og 2 badeværelser være familiens skønne ferieoase, men det egner sig også fortrinligt til 2-3 par venner, som gerne vil nyde lidt sommerhusluksus sammen – hunden er også velkommen.

Skønt hus med 2 badeværelser, spa og sauna

Træd ind i et stemningsfuldt hus og føl jer velkomne. Her på Opstrupvej 69 er der tænkt over detaljerne, de store vinduer i stuen følger loftet op i kip for masser af lysindfald og god udsigt, troldtekte lofter og gulvvarme gennem energibesparende luft-til-vand varmesystem afrunder billedet af.

Det åbne samtalekøkken med siddemuligheden ved køkkenøen er perfekt til fælles hygge omkring madlavningen, også hvis man nøjes med at nyde et glas vin, kigge på og give gode råd til sovsetilberedningen. Imens hygger de unge eller børnene måske på hemsen, hvor der er god mulighed for at pakke legetøjet ud eller gemme sig lidt med sin computer og udnytte det gode fiberbredbånd. Børnefamilien vil sikkert glædes over højstol og muligheden for at kunne vaske og tørre tøj i husets vaskemaskine og tumbler.

Jo, ved Vesterhavet kan der være dage, hvor regn og storm holder jer inden døre. Men det er ingen problem på Opstrupvej 69. Her har I jeres helt egen fine wellnessafdeling: Tænd op for sauna og spa og forkæl jer selv med varmt boblevand eller sunde sauna-ture imens vestvinden suser uden for.

Terrassehygge og solskin i læ på skøn klitgrund

Marehalmen danser i vinden og lyngen sender sin duft ind over husets terrasse fra den store smukke klitgrund. Her på den store afskærmede terrasse med de gode møbler kan I sidde i læ og nyde udsigten. Når så solen begynder at farve himlen rød mod vest, kan I søge ind på det overdækkede areal og nyde de sidste solstråler imens grillen bliver varm og klar til tilberedelsen af et lækkert aftensmåltid.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,644 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 6000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2017
Strand: 700 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5092 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5092 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022