Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6131, Nordsøvej 88, Søndervig

Dette skønne sommerhus på Nordsøvej 88 oser af hygge og ligger blot få minutters gang fra både Vesterhavet og Søndervigs bymidte. I vil straks føle jer hjemme i den venlige indretning med højt til loftet, og med til huset hører en stor græsplæne, som de yngste feriegæster vil elske.

Familieferie i rummelige omgivelser med opvaskemaskine

Det charmerende træhus i Søndervig sætter rammerne for en dejlig familieferie med mulighed for at koble helt af. Indretningen er venlig og indbydende, og de høje lofter og lyse træfarver gør huset endnu mere rummeligt og skaber en god atmosfære.

Køkken, stue og spiseafdeling er slået sammen i ét stort rum, hvor familietid kan komme i fokus. I det hyggelige sofahjørne kan I samles foran den knitrende brændeovn, og i det veludstyrede køkken kan feriekokkene slå fantasien løs – måske med lidt hjælp fra resten af familien?

Der er gode praktiske faciliteter i form af en opvaskemaskine, en vaskemaskine, gulvvarme i badeværelset og ikke mindst en stabil og hurtig internetforbindelse, hvor I kan koble jeres medbragte elektronik på.

Dejligt udeareal og få minutters gang til havet og byen

Udearealet består af en overdækket terrasse med havemøbler, hvor I kan nyde det gode vejr med lidt koldt at drikke. På græsplænen kan børnene lege og spille bold, mens I forbereder aftenens middag på grillen.

Sommerhuset ligger få minutters gang fra det brusende Vesterhav, og både store og små kan følge med på de 350 meter til strandkanten. Den kilometerlange sandstrand byder på nye oplevelser hele året rundt, og både store og små feriegæster vil elske en udflugt til stranden.

Kun 500 meter væk finder I Søndervigs charmerende bymidte, som både byder på shopping, restauranter, købmand og iscaféer. Der er også mulighed for at prøve kræfter med bowling, minigolf, segways, tennis og fitness på aktivitetscentret Beach Bowl.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 95 m²
Byggeår: 1985
Strand: 350 m
Hunde: Nej



Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6131 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6131 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022