Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60159, Grønningen 13, Blåvand

Dette delvist renoverede sommerhus byder på plads til op til 5 feriegæster og er et ideelt valg til alle naturelskerne. Kun 700 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, og den venlige indretning med brændeovn sætter de perfekte rammer for en hyggelig ferie i de vestjyske omgivelser.

Naturskøn beliggenhed kun 700 meter fra havet

Dette enkle og hyggelige sommerhus på Grønningen 13 i Blåvand, et stykke fra byen, byder på i alt tre gode soveværelser og et stort opholdsrum med kombineret køkkenalrum og stue, den klassiske brændeovn og en herlig udsigt ud over hedelandskabet gennem de store vinduer.

Kun 700 meter væk ligger det imponerende Vesterhav, som bestemt er et besøg værd hele året rundt. Er I heldige, kan I spotte en sæl, der soler sig på stranden, og de lange gåture langs vandet er ren wellness.

Afskærmet terrasse og carport

Sommerhuset ligger i god læ af en klitbanke og er et ideelt valg til den lille familie eller en romantisk ferie for to. Bilen kan I parkere under carporten, og på den omkringliggende, afskærmede terrasse kan I helt ugeneret nyde den friske luft, læse en god bog i solen eller tilberede aftensmaden på grillen.

I Blåvands ferieområde er der både mulighed for at nyde roen i den smukke natur og udforske den livlige bymidte. Her er der massevis af forretninger, restauranter og caféer, der er et besøg værd. De små bagerier har nybagte rundstykker klar hver morgen, og mon ikke der bliver tid til at spise en softice på en af iscaféerne?

Fra toppen af Blåvandshuk Fyrtårn er der en fantastisk panoramaudsigt ud over Vesterhavet og det vidde klitlandskab.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,877 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 2700 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 1976
Strand: 700 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60159 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60159 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022