Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4919, Tingodden 252, Årgab

Dette dejlige træferiehus ligger på en dejlig delvis afskærmet grund, tæt på de vilde klitter og havet på Tingodden i Årgab. Hvide Sande ligger kun 5 km væk, så her er virkelig alle muligheder for en skøn ferie, ligegyldigt om man er er til hav, fjord, smukt klitlandskab – eller til det aktive liv i Hvide Sande by.

Hjemlig hygge i lys skandinavisk stil

Huset er rigtig hyggeligt indrettet, og man føler sig straks hjemme i de lyse rum. Køkkenet, som er udstyret med bl.a. induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine, ligger i åben forbindelse med stuen-opholdsrummet, så man altid kan følge med i samtalen i stuen – også selvom man står for madlavningen.

I stuen finder man også en brændeovn, som særligt på de lidt køligere dage, indbyder til en hyggestund i sofaen, måske med en god bog og en kop kaffe.

Her er plads til 6 personer, og sovepladserne er fordelt i tre soverum med hver en dobbeltseng.

Solnedgang over klitterne og Vesterhavets brusen

Her på terrassen mod sydvest, kan man her nyde de skønne sommeraftener med lækre grill-middage, solnedgangen og havets brusen i baggrunden. Med kun 300 meter til stranden, er det også oplagt at nyde solnedgangen på stranden. – Det er blot en lille spadseretur over klitterne.

Her er gode cykelstier og kun godt 5 km til Hvide Sande havn, som altid er et besøg værd. Enten besøge en fiskeriauktion og tage frisk fisk med hjem, – eller måske fange fiskene selv.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,001 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 68 m²
Byggeår: 1986
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4919 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4919 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 08. 2022