Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus E4920, Tingodden 193, Årgab

Et stenkast fra stranden og omgivet af de vestjyske klitter finder I dette sommerhus til 5 personer. Her er rammerne sat for en klassisk og helt enkel sommerhusferie i fredfyldte og naturskønne omgivelser – med brændeovn, praktiske faciliteter og gode terrasser. Der er kun et par minutters kørsel til Hvide Sande.

Hyggelig sommerhusstil, brændeovn og skønne terrasser

Det lille sommerhus på Tingodden 193 byder på en ferie i totalt afslappende rammer. Indretningen er venlig og enkel, og de synlige loftsbjælker tilfører en god portion charme. Alt i alt en klassisk sommerhusstil med et hjemligt touch.

Husets hjerte er opholdsrummet med stue, spiseafdeling og integreret køkken, der blandt andet er udstyret med opvaskemaskine. Brændeovnen spreder hyggelig feriestemning og varme på de blæsende og regnfulde dage, og der er gulvvarme i stuen.

Rundt om sommerhuset finder I to skønne terrasser; en østvendt, så I kan nyde morgenkaffen udenfor, og en vestvendt, så I kan følge solen hele dagen. Begge terrasser er afskærmede og udstyret med havemøbler. Udsigten til klitlandskabet er helt fantastisk, og beliggenheden er dejlig ugeneret.

Bo med strandopgangen som nærmeste nabo

Sommerhuset ligger bogstaveligt talt lige ved siden af den nærmeste strandopgang, og I kan høre bølgernes brusen fra terrassen. Den hvide sandstrand byder på unikke oplevelser hele året rundt, og en gåtur i den friske havluft er ren wellness. Når sommeren melder sin ankomst, er det selvfølgelig oplagt at hoppe en tur i de blå bølger.

Årgab er et attraktivt og velbesøgt ferieområde, som ligger få minutters kørsel fra den charmerende havneby Hvide Sande. Morgenbrødet kan både hentes i bil og på cykel, eftersom der går en god cykelsti hele vejen til Hvide Sandes centrum. 

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 2,002 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 5500 m  
Boligareal: 74 m²
Byggeår: 1982
Strand: 100 m
Husdyr: Nej

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4920 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4920 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 11. 2020